Clientbox
Kennisbank

Kennisbank

HRM

Kan ik een gebruikersaccount deactiveren?

Het is mogelijk om een gebruikersaccount te deactiveren. Om dit te doen beweeg je de cursor binnen de module HRM over de medewerker waar je het account van wilt deactiveren. Klik op de drie puntjes die verschijnen en klik op ‘Account deactiveren’.

Gebruikersaccount deactiverenEr verschijnt een scherm waarin je wordt gevraagd om te bevestigen dat je het account wilt deactiveren. Klik op ‘Bevestigen’ en het account van de medewerker wordt gedeactiveerd.

Gebruikersaccount deactiveren modal