Abonnementen

Kan ik een abonnement tussentijds opzeggen?

Het is mogelijk om een abonnement tussentijds op te zeggen. Ga hiervoor naar het tabblad ‘Overzicht’ binnen de module Abonnementen en klik op het abonnement dat je wilt opzeggen.

Abonnement openen vanuit overzichtOp de detailpagina van een abonnement kun je bovenin kiezen voor ‘Opzeggen’. Klik op deze knop om het abonnement op te zeggen.

Abonnement opzeggenEr verschijnt een scherm waarbij je kunt kiezen per wanneer het abonnement wordt opgezegd. Je kunt kiezen om het abonnement per direct op te zeggen, of vanaf een specifieke datum. Kies hier voor de gewenste optie of vul eventueel een datum in bij ‘Per datum opzeggen’. Klik vervolgens op ‘Opslaan’ en het abonnement wordt opgezegd.

Modal abonnement opzeggen