Abonnementen

Kan ik een abonnement pauzeren?

Het is mogelijk om een actief abonnement (tijdelijk) te pauzeren. Je kunt een individueel abonnement pauzeren vanuit de detailpagina van dit abonnement, maar je kunt ook meerdere abonnementen tegelijk pauzeren vanaf de overzichtspagina binnen de module Abonnementen.

Een abonnement pauzeren

Klik op het abonnement dat je wilt pauzeren vanuit de overzichtspagina in de module Abonnementen. Vervolgens zie je boven in beeld drie knoppen, waaronder de knop ‘Pauzeren’. Klik hier op om het abonnement te pauzeren.

Abonnement pauzerenEr verschijnt een scherm in beeld waarin je wordt gevraagd om de actie te bevestigen. Klik op ‘Bevestigen’ om het abonnement te pauzeren.

Modal abonnement pauzeren

Meerdere abonnementen tegelijk pauzeren

In het overzicht van module Abonnementen kun je de actieve abonnementen bekijken. Selecteer de abonnementen die je wilt pauzeren en klik op de dropdown. Klik vervolgens op ‘Abonnement pauzeren’.

Meerdere abonnementen pauzerenEr verschijnt een scherm dat je vraagt om je actie te bevestigen, klik hier op ‘Bevestigen’ en de abonnementen worden direct gepauzeerd.