Facturen

Hoe kan ik een factuur downloaden en/of printen?

Je kunt zowel conceptfacturen als verzonden facturen downloaden en printen. Ga binnen de module ‘Facturen’ naar de gewenste factuur door op het factuurnummer te klikken. In het voorbeeld gaan we een openstaande factuur bekijken.

Factuur openenIn het overzicht van de factuur zie je bovenin een knop met ‘Downloaden’. Klik op deze knop om de factuur te downloaden.

Factuur downloadenEr opent een nieuw tabblad in je browser met een PDF versie van de factuur. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de factuur te downloaden, of deze direct af te drukken. De mogelijkheden van het direct afdrukken zijn afhankelijk van je browser die je gebruikt.

Factuur in pdf binnen browser