Clientbox

Inkoopfacturen module

Een CRM pakket waarin je zowel uitgaande als inkomende facturen kunt bijhouden? Dat kan. Clientbox zorgt ervoor dat je financiën altijd inzichtelijk zijn. Bovendien bespaar je veel tijd op de administratie, welke ondernemer wil dat nou niet?

UBL inkoopfacturen

In deze module sleep je een inkoopfactuur gemakkelijk naar je Clientbox account. Je kunt ook je leverancier toestemming geven om de factuur direct te mailen en deze te betalen door een SEPA-bestand. Wat helemaal eenvoudig is, is het automatisch uitlezen van UBL inkoopfacturen. Je hoeft alleen nog maar de boeking te controleren. Met UBL ben je klaar voor de toekomst!

Prognoses

Doordat je de inkomende en uitgaande facturen in één systeem beheert, met de facturatie module, zie je in de statistieken in één oogopslag hoe het zit met de binnengekomen en geprognotiseerde omzet en de uitgaande kostenposten. Door de koppelingen met Twinfield en Exact Online worden de ingeboekte inkoopfacturen direct in je administratie bijgewerkt. Een aanpassing in Clientbox betekent een update naar het boekhoudpakket. Daarnaast kan je boekhouder of accountant met je meekijken.

Efficiënte bedrijfsvoering

De module inkoopfacturen is onderdeel van een compleet CRM-systeem. De module CRM dient als de basis: doordat alle relaties zijn ingevuld kunnen opdrachten, offertes, facturen en inkoopfacturen eenvoudig gekoppeld worden. Zo creëer je inzicht en een gestroomlijnde bedrijfsvoering! Gebruik de CRM-software met inkoopfacturen al vanaf €5 per maand per gebruiker. Jij bepaalt hoeveel gebruikers je toevoegt en welke rechten iedere gebruiker heeft en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Wil je zelf ervaren hoe gemakkelijk je inkoopfacturen verwerkt? Probeer de module inkoopfacturen 14 dagen gratis!