Clientbox

Je administratie in Twinfield

Twinfield is een online boekhoudpakket waarmee je jouw boekhouding online kunt voeren. Het pakket is bedoeld voor accountants en boekhoudprofessionals.

Met de Twinfield koppeling van Clientbox wordt je administratie automatisch bijgewerkt vanuit Clientbox. Dit gebeurt één keer per dag én je kunt de synchronisatie indien nodig ook forceren. Je kunt de volgende gegevens exporteren:

Maak je gebruik van een WooCommerce webshop? Dan is het mogelijk om direct een factuur te laten genereren en te synchroniseren met je Twinfield administratie. Daarover lees je meer op de pagina over de WooCommerce koppeling met Twinfield.

Hoe werkt het?

Je activeert de koppeling van Twinfield onder instellingen / koppelingen. Als gebruiker kun je beveiligd inloggen op Twinfield en een administratie selecteren die in Twinfield beschikbaar is. Dit proces kun je ook door je accountant laten doen.

Gratis koppeling door je accountant!

Gebruikt je accountant Clientbox voor zijn of haar klanten? Dan betaal je niets voor de koppeling. Wanneer we je accountant nog niet kennen kost de boekhoudkoppeling € 5,00 per maand. Zorg jij dat jouw boekhouder met ons in contact komt? Dan bespaar je dus structureel € 60,00 per jaar door één simpele eenmalige actie.

Wil je meer weten?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig