Clientbox

Betalen via Mollie

Mocht je niet bekend zijn met Mollie, het is een payment service provider en stelt je in staat om online betalingen te kunnen ontvangen. Dit betekent dat je jouw klanten de mogelijkheid kunt bieden om facturen direct online te laten betalen (bijvoorbeeld via iDeal). Je klant ontvangt in de e-mail met de factuur een link, die ze direct naar een omgeving brengt waar ze de factuur kunnen betalen. Het gebruik van Mollie zorgt voor meer betaalgemak en kan de betaalsnelheid stimuleren.

Hoe werkt het?

Het integreren met Clientbox is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een (gratis) Mollie account en een API key. Vervolgens ga je binnen Clientbox naar instellingen, dan naar koppelingen waar je de Mollie koppeling kunt activeren. Vul hier je Mollie API key in en je kunt je klanten laten betalen via iDeal of een andere betaalmethode die je in Mollie kunt selecteren.

Betaallink in je e-mailbericht

Bij het activeren van de Mollie integratie wordt, aan de mails die betrekking hebben op de facturatie, onderaan het bericht de betaallink toegevoegd. Je kunt de positie van de betaallink wijzigingen in de e-mailberichten onder huisstijlen.

Heb je nog geen Mollie-account?

Je kunt hier gratis een account voor Mollie aanmaken: Mollie.com
Maak een Mollie account aan

Voordelen van Mollie

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig