Clientbox

Agenda

Direct inzicht in je agenda en die van je collega’s. Je gebruikt deze module standalone of je koppelt Office 365 of Gmail zodat je agenda’s met elkaar syncen. Opdrachten sleep je zo in de agenda waardoor plannen een eitje wordt.

14 dagen proberen

Agenda's koppelen en opdrachten inplannen

Niet meer switchen naar andere software om je agenda te beheren. Je gebruikt de agenda standalone of je legt de koppeling met de agenda van Office 365 of Gmail en start de synchronisatie.

Wanneer je de opdrachten module gebruikt kun je opdrachten direct in de agenda slepen, om ze eenvoudig in te plannen. Per taak kun je een kleur instellen en dit ook per event afwijkend maken.

Probeer 14 dagen gratis

Belangrijke functies in de agenda

Koppelen met Office 365 en Gmail

Je gebruikt een agenda van Office 365 of Gmail die je ook op je smartphone, watch en tablet hebt staan. Om te zorgen dat je vanuit iedere applicatie, op ieder gewenst device, je agenda in kunt zien en kunt bewerken koppel je de agenda eenmalig aan je Office of Gmail account en de synchronisatie is geregeld!

Gebruik van taken en kleuren

Iedere taak die je in de urenregistratie gebruikt kun je een eigen kleur geven. Wanneer jij aan een event in de agenda een bepaalde taak toewijst, zal je dus ook de ingestelde kleur terugzien in je agenda. Zo maak je de taak "afspraak" bijvoorbeeld grijs en "arbeid" oranje. Deze kleuren kun je per event overschrijven.

Privé events

Gebruik jij je agenda ook privé? Dan maak je gebruik van privé events, dan worden deze in Clientbox voor je collega's ook als privé gemarkeerd en de events zijn dan ook niet te bewerken. Je kunt in Clientbox een privé event aanmaken, maar ook de events van gekoppelde agenda's worden voor je collega's als privé gemarkeerd.

Weergave

Je kunt ervoor kiezen om een dag, week of maand te selecteren en daar de geplande events te tonen. Daarnaast kun je een standaardweergave voor de week instellen. De volledig week van maandag tot en met zondag of je kiest voor een werkweek van maandag tot en met vrijdag.

Agenda's van collega's

Je geeft in de instellingen aan welke agenda's van collega's je wilt zien. Je kunt deze verbergen, maar ook een afwijkende kleur geven. Zo hou jij je scherm rustig, maar heb je wel de mogelijkheid om de agenda's van je collega's in te zien en te bewerken.

Standalone te gebruiken

Je kunt de agenda gebruiken zonder dat je een koppeling met een agenda hoeft te leggen. Wanneer jij en je collega's gebruikmaken van de Clientbox agenda hoef je deze dus niet te koppelen.

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig