Clientbox

Software voor ondernemers
die inzicht waarderen

Stroomlijn je klant- en bedrijfsprocessen in één eenvoudige online omgeving. Van het eerste contact tot het versturen van de factuur. Bespaar tijd en stuur op inzicht.

Probeer 14 dagen gratis

Gratis opstarthulp

We helpen je natuurlijk met al je vragen, maar we verzorgen ook het importeren van je relaties en producten of het instellen van je huisstijl.

Stuur een bericht

Dit kun je allemaal met Clientbox

Klanten beheren

Voeg bestaande en potentiële klanten toe, beheer al hun informatie en leg contactmomenten en gespreksverslagen vast en deel deze met je collega’s.

Klanten beheren

Offertes maken

Je maakt overtuigende offertes in je eigen huisstijl. Je verstuurt je offerte met een gepersonaliseerde handtekening en je klant kan de offerte online accepteren.

Ontdek offertes

Uren registreren

Hou bij aan welke klant je hoeveel tijd besteedt en laat zo geen minuut ongefactureerd. Bekijk statistieken op medewerker, uurcode en klantniveau!

Ontdek urenregistratie

Opdrachten beheren

Stel een opdracht samen op basis van uren en producten en registreer direct gemaakte kosten. Met een overzichtelijk dashboard hou je inzicht in de voortgang.

Opdrachten beheren

Abonnementen beheren

Wanneer je periodiek diensten uitvoert of kosten berekend maak je een abonnement aan. De opdracht of factuur wordt periodiek klaargezet of verzonden!

Abonnementen beheren

Facturen maken

Niet nadenken over factuurnummers, btw-berekeningen en totaalbedragen. Werk met verschillende valuta's en koppel met je boekhoudsoftware.

Facturen maken

Inkoopfacturen boeken

Altijd inzicht in de inkomsten en uitgaven van je onderneming. Laat je leverancier een factuur rechtstreeks mailen of sleep bestanden naar de inkoopfacturen.

Inkoopfacturen boeken

In ontwikkeling

Tickets kun je op aanvraag gebruiken in de betafase en in december 2020 releasen we de agenda voor Outlook en Google én de offerte pro!

Lees meer

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig