Clientbox

Eén tool voor CRM en administratie

Snel en eenvoudig je administratie voeren en daarnaast gebruik maken van alle functionaliteiten die je in een CRM pakket mag verwachten. Beheer je relaties, creëer taken en registreer contactmomenten. Al je relatiegegevens op één plek.

Probeer 14 dagen gratis

Relaties (CRM)

Beheer al je relatiegegevens in één online tool, zo heb je alle gegevens van klanten, leveranciers en partners bij de hand. Registreer contactmomenten en gemaakte afspraken in een handomdraai, zodat jij of je collega's alle gemaakte afspraken kunnen terugvinden.

Relaties (CRM)

Offertes

Met enkele klikken maak jij een professionele offerte. Gebruik producten met vooraf ingestelde informatie als titel, omschrijving en prijs, zodat een offerte maken wel heel makkelijk en snel wordt. Van een geaccepteerde offerte maak je vervolgens direct een factuur.

Offertes

Facturen

Niet langer nadenken over factuurnummers, btw-berekeningen en totaalbedragen. Met één klik facturen versturen en alle openstaande posten overzichtelijk bekijken en beheren. Je wordt automatisch herinnerd als een debiteur de betalingstermijn heeft overschreden.

Facturen

Inkoopfacturen

Sleep een factuur of bon direct in Clientbox of verstuur deze naar je Clientbox e-mailadres. Geef je leverancier toestemming om de factuur direct te mailen en betaal ze eenvoudig met een SEPA-bestand. Ontvang je een UBL? Dan hoef je de boeking alleen nog te controleren.

Inkoopfacturen

Weet je wat ook fijn is...

Jij bepaalt welke modules je wél of niet gebruikt!

Wij zijn van mening dat iets wat je niet gebruikt, je ook niet hoeft te betalen. In de periode dat je Clientbox gratis gebruikt ontdek jij welke modules voor jou handig zijn. Na je proefperiode maak je de keuze welke modules je blijft gebruiken. Je kunt een module later altijd aan en uitzetten!

Modules (de)activeren

Jij bepaalt welke modules je wél of niet gebruikt!

Jij geeft aan wat een medewerker wel of niet hoeft te zien!

Net zoals jij de controle houdt over de modules die je gebruikt, gaan we bij je medewerkers nog een stapje verder. Jij kan voor een medewerker bepalen welke modules hij of zij wel of niet nodig heeft, en vervolgens op module-niveau aangeven wat er wel en niet kan en mag.

Werken met gebruikers

Jij geeft aan wat een medewerker wel of niet hoeft te zien!

Je boekhouder of accountant kijkt gratis met je mee!

Ondernemen is je passie en daar wil jij je het liefst zoveel mogelijk mee bezig houden. Maar administratie hoort erbij en je financiële status kennen is een absolute must voor een gezonde onderneming. Laat je boekhouder of je accountant meekijken, ze kunnen je adviseren en helpen!

informatie voor accountants

Je boekhouder of accountant kijkt gratis met je mee!

Abonnementen

Voor terugkerende diensten of producten stel je een abonnement in met een periodieke start- en einddatum, waarbij er als je wilt automatisch een factuur in concept wordt klaargezet voor verzending. Je kunt abonnementen tussentijds pauzeren of opzeggen.

Abonnementen

Producten

Maak producten aan die je vaker gebruikt. Wanneer je een product kiest bij offertes, facturen of abonnementen worden de omschrijving en prijs automatisch ingevuld. Uiteraard kan je de gegevens van het geselecteerde product op de regel nog aanpassen.

Producten

Statistieken

Als ondernemer wil je weten waar je mee bezig bent en hoe je ervoor staat. Met realtime inzicht in de belangrijkste statistieken van je onderneming, bekijk je openstaande posten, het gemiddelde slagingspercentage van je offertes en verwachte inkomsten.

Statistieken

Medewerkers (HRM)

Beheer zakelijke- en privégegevens van je medewerkers in de module HRM. Een medewerker krijgt toegang als jij een gebruikersaccount voor ze aanmaakt. Als een gebruikersaccount wordt aangemaakt bepaal jij welke modules en rechten deze medewerker krijgt.

Medewerkers (HRM)

Ervaar het gemak van Clientbox 14 dagen helemaal gratis

Meld je aan en probeer Clientbox 14 dagen helemaal gratis. We vragen geen rekeningnummers of creditcard gegevens en je zit nergens aan vast na het verlopen van de 14 dagen. Na de proefperiode bepaal je zelf of je Clientbox blijft gebruiken, welke modules je blijft gebruiken en welke je niet langer nodig hebt. En dat al vanaf €15,- per maand!

Bekijk onze tarieven

Clientbox 14 dagen gratis proberen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.