Maandelijkse factuur

Iedere maand dezelfde facturen maken kost enorm veel tijd. Ook de kans op fouten bij het kopiëren van facturen neemt toe, door de factuurdatum of het factuurnummer niet aan te passen. Voor klanten die werken met een abonnementsvorm is de kans groot dat je op een aantal details daargelaten dezelfde factuur verstuurt. Binnen Clientbox is het mogelijk om een maandelijkse factuur te maken én (automatisch) te versturen.

Wat is een maandelijkse factuur?

Maandelijkse facturen binnen Clientbox zijn facturen die je binnen enkele klikken maakt en verzend. Je plant de datum van verzenden van tevoren in en kunt ervoor kiezen om de factuur automatisch naar je klant te laten versturen. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Daarnaast hoef je zelf geen rekenwerk te doen aan btw, percentages en bedragen. Het enige wat jij hoeft te doen is om éénmalig de aantallen en prijzen in te voeren mits er niks veranderd aan jouw factuur.

Automatisch een maandelijkse factuur

Met Clientbox is het mogelijk om een maandelijkse factuur in te plannen en (automatisch) te versturen in je eigen huisstijl. Het enige verschil waar je rekening mee moet houden zijn de factuurdatum en de factuuromschrijving. Houd ook rekening met een inflatiecorrectie, prijsverhoging of prijsverlaging.

Probeer Clientbox 14 dagen gratis

Werk je met (maandelijkse) abonnementen, wil je tijd besparen en ben je het zat om iedere maand dezelfde facturen te maken? Dan is Clientbox dé ideale oplossing. Voorkom onnodige fouten en bespaar een hoop tijd per jaar door binnen een paar klikken een maandelijkse factuur te maken, in te plannen of automatisch te versturen met Clientbox.

Hulp nodig of een vraag?

Wil je meer weten over factureren voor ZZP’ers en eenmanszaken of heb je een andere vraag?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht