Gratis CRM software voor ZZP’ers

Ben jij als ZZP’ers op zoek naar gratis CRM software om de gegevens van je klanten en leveranciers te beheren in een gratis CRM systeem? Dan gebruik je CRM oplossing van Clientbox helemaal gratis. Start vandaag nog en meld je aan met onderstaande knop!

De CRM software is gratis

CRM software gebruik je voor het beheren van je klanten en leveranciers. Zo beheer jij de contact- en adresgegevens van je relaties in één gratis CRM systeem. Relaties kunnen particulieren en/of bedrijven zijn, maar een bedrijf kan ook contactpersonen hebben die je weer kunt voorzien van afwijkende contact- en adresgegevens. Of jij nu werkzaam bent voor particuliere- of zakelijke klanten, je beheert de gegevens met de gratis CRM software van Clientbox.

Onze CRM software is écht gratis, zo lang jij dit alleen gebruikt. Wil je met meerdere gebruikers in het CRM systeem, dan ga je gebruik maken van een betaalde versie. Zo lang dit niet het geval is kan jij je klanten gratis beheren.

Contactmomenten leg je vast in je CRM software

Naast de contact- en adresgegevens die je wilt beheren van je relaties, leg je ook de contactmomenten die je met je relaties hebt vast in de gratis CRM software van Clientbox. Zo weet je precies welke afspraken je hebt gemaakt én met wie je deze afspraken hebt gemaakt. In onze CRM software selecteer je de relatie waarmee je op dat moment contact hebt gehad en daarnaast de datum, de tijd én via welk kanaal je contact hebt gehad. Je kunt hierbij denken aan kanalen als Whatsapp, Messenger of gewoon via de telefoon.

Gespreksverslagen vind je terug in je CRM software

Ga je op bezoek bij één van je relaties? Dan maak jij na je bezoek een gespreksverslag aan van de zaken die jullie hebben besproken. Dit gespreksverslag sla je eenvoudig op in onze gratis CRM software. Je kunt hier meteen de locatie van het gesprek bij vermelden en deelnemers aan koppelen. Die laatste is handig als jij met meer dan één persoon van een bedrijf een gesprek hebt. Zo zie je in het klanten beheer systeem altijd terug wanneer en met wie je het gesprek hebt gevoerd en wat jullie besproken of afgesproken hebben!

Hulp nodig of een vraag?

Wil je meer weten over CRM voor ZZP’ers en eenmanszaken of heb je een andere vraag?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht