Factuurverwerking

Als je aankopen doet voor je onderneming krijg je een inkoopfactuur of een bonnetje. Deze zal je vervolgens moeten verwerken in je administratie. Het overnemen van bedrijfsgegevens en prijzen is een nauwkeurige taak. Je moet er dus goed de tijd voor nemen. Maar met een goede factuurverwerking werkt dit een stuk efficiënter. Zeker met Clientbox. We vertellen je er meer over.

Factuurverwerking

Zonder software je inkoopfacturen verwerken? Dat is een flinke klus. Je bewaart ze misschien nog op papier in een ordner of hebt ze opgeslagen als een bestand in een zelfgemaakte mappenstructuur op je computer. Als je een ZZP’er bent is dit in eerste instantie een mogelijkheid. Maar uiteindelijk loop je toch tegen zaken aan. Als je een factuur op wilt zoeken kost het je meer tijd en als je computer crasht is alles weg. Daarom kan je het beter in een online omgeving opslaan, zoals Clientbox bijvoorbeeld.

Factuurverwerking met Clientbox

Er is niets zo makkelijk als je facturen verwerken in Clientbox. Facturen kan je handmatig uploaden of laten verzenden naar een speciaal aangemaakt e-mailadres. Door de scan & herken functie van Klippa worden de benodigde gegevens gelezen. Hierdoor hoef je dus niet meer de gegevens handmatig over te nemen. En dat scheelt een hoop tijd.

De facturen komen allemaal in een overzicht te staan. Betalingen kan je ook in Clientbox voldoen. De status hiervan verandert als het is voldaan. Zo weet je dus precies welke factuur al is betaald en welke niet.

Doordat de gegevens automatisch worden herkend, wordt de factuur ook gekoppeld aan de leverancier als deze in de CRM-module is toegevoegd. Zo kan je heel gemakkelijk dingen opzoeken.

Al je gegevens in één omgeving, dat alleen al scheelt je enorm veel tijd. Maar de factuurverwerking natuurlijk ook. Al met al zorgt Clientbox voor tijdsbesparing. Weet jij al wat je gaat doen?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht