Factuur programma

Voor jouw onderneming is het nodig om facturen te sturen. Tenminste, dat is wel te hopen. Anders zou het betekenen dat je geen klanten hebt! Maar om facturen makkelijk te sturen is een factuur programma handig om te hebben. Je bent waarschijnlijk geen ondernemer geworden om uren te besteden aan je administratie? Clientbox is hét factuur programma om jouw administratie een stuk makkelijker en minder tijdrovend te maken!

Waarom een factuur programma?

Veel ondernemers maken nog facturen in Word of Excel. Bijna iedereen heeft deze programma’s wel op de computer staan, dus is het een voor de hand liggende optie. Maar als je facturen maakt in Word of Excel betekent het ook dat je altijd de gegevens van je klanten op moet zoeken als je die nodig hebt. Misschien werk je heel gestructureerd en heb je ergens alle gegevens genoteerd. Maar als je diep moet graven om alle gegevens te verzamelen kost het meer tijd dan je werkelijk zou willen!

Nog een voordeel van een factuur programma is dat de rekensom altijd klopt. Mits je de juiste prijzen per product of dienst invult natuurlijk. Dus geen gedoe met een rekenmachine en erachter komen dat de gevraagde prijs niet klopt. Gewoon met een paar klikken een kloppende factuur maken!

Clientbox om jouw facturen te maken

Om het ondernemerschap een stuk makkelijker te maken hebben wij Clientbox ontwikkeld. Facturen maken is nog nooit zo simpel geweest! Je slaat de gegevens op van jouw klanten in de CRM-module en voegt jouw producten, diensten en de prijzen ervan toe in de producten module.

Als je een factuur gaat maken is het een kwestie van een paar klikken je factuur staat klaar voor verzending. Het enige wat je nog overblijft is een druk op de knop om de factuur te verzenden!

Factuur programma voor administratie

Als je facturen verzonden zijn wil je natuurlijk niet zelf op je bankrekening moeten bijhouden of een factuur al betaald is of niet. Daarom zijn er twee opties mogelijk waardoor dit geautomatiseerd wordt.

Optie 1: Door de koppeling van Mollie wordt er een link meegestuurd in de factuur zodat deze online betaald kan worden.

Optie 2: Door de koppelingen met verschillende boekhoudprogramma’s kan ook op deze manier de betaling automatisch worden geregistreerd.

Ervaar zelf het gemak van Clientbox

Het gemak van een factuur programma ervaar je natuurlijk het beste zelf? Gelukkig kun je heel makkelijk starten. Klik dan op onderstaande knop om Clientbox 14 dagen helemaal gratis te gebruiken! Je hoeft geen betalingsgegevens in te voeren en kan direct beginnen.

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht