CRM software retail

Ben je op zoek naar een CRM software in de retail sector om de gegevens van je klanten en leveranciers te beheren in een CRM systeem? Dan gebruik je CRM software voor ZZP van Clientbox de eerste 14 dagen helemaal gratis. Start vandaag nog en meld je aan met onderstaande knop!

CRM software retail

CRM software gebruik je als retailer voor het beheren van je klanten en leveranciers. Zo beheer je alle contact- en adresgegevens van je klanten en leveranciers in één CRM systeem. Klanten en leveranciers kunnen particulieren maar ook bedrijven zijn. Een bedrijf kan één of meerdere contactpersonen hebben die je kunt voorzien van hun eigen contact- en adresgegevens. Of jij nu werkt voor particuliere- of zakelijke klanten, de gegevens van je relaties beheer je met de CRM software voor retailers van Clientbox.

Contactmomenten in je CRM software

Naast de verschillende gegevens die je wilt beheren van je klanten en leveranciers, leg je ook de contactmomenten die je met je klant of leverancier hebt vast in de software voor reatil. Zo kan jij precies terugzien welke afspraken je hebt gemaakt én met wie je deze afspraken ook alweer gemaakt had. In onze CRM software selecteer je de klant of leverancier waarmee je op dat moment contact hebt gehad. Ook de datum, de tijd én het kanaal dat je hebt gebruikt tijdens het contactmoment. Denk bijvoorbeeld aan Whatsapp, Messenger of gewoon via een telefoongesprek.

Gespreksverslagen in je software

Ga je op bezoek bij een klant of leverancier? Dan maak een gespreksverslag aan van de onderwerpen die jullie tijdens het bezoek hebben besproken. Dit gespreksverslag kun je eenvoudig opslaan in de CRM software. Je kunt hier ook de locatie van het gesprek bij vermelden en eventuele deelnemers aan het gespreksverslag koppelen. Deze laatste optie is handig als je met meer dan één persoon bij je klant of leverancier aan tafel hebt gezeten. Zo zie je in het CRM systeem voor retail altijd terug wanneer en met wie je het gesprek hebt gehad en wat je besproken of afgesproken hebt!

Een vraag over de CRM software voor retail?

Wil je meer weten over CRM voor retail(ers) of heb je een andere vraag?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht