CRM facturatie

Het maken van facturen is een hels karwei, zeker wanneer je bij iedere factuur op zoek moet naar de juiste contactgegevens. Gelukkig is dit met Clientbox verleden tijd door direct facturen te koppelen aan klanten of personen uit jouw CRM systeem. Het maken van facturen is nog nooit zo eenvoudig én efficiënt geweest!

Een CRM voor facturatie

We krijgen regelmatig de vraag of er één oplossing is voor zowel een CRM-systeem als het stukje facturatie. Veel ondernemers gebruiken verschillende systemen, die al dan niet met elkaar gekoppeld zijn maar niet 100% goed met elkaar samenwerken. Contacten worden opgeslagen in de e-mail en facturen worden opgesteld in Excel.

Ons advies? Kies een CRM waar je direct facturatie mee kunt afhandelen. Zo kun je direct gegevens noteren van leads, een offerte opstellen én de factuur versturen nadat het een klant is geworden. Alles is digitaal en wordt automatisch opgeslagen. Zo vind je altijd de juiste gegevens terug en hoef je nooit meer te schakelen tussen verschillende systemen. Ideaal toch?

Clientbox voor CRM en facturatie

Clientbox is dé ideale oplossing als CRM en voor je facturatie. Van bedrijven en personen kun je met een paar klikken de belangrijkste gegevens vastleggen. Zo kun je bijvoorbeeld met een bedrijfsnaam direct de gegevens automatisch inladen via het KVK-register. Bij het maken van jouw factuur kun je de factuur koppelen aan de desbetreffende persoon of klant vanuit jouw klantenbestand.

Het maken, inplannen én (automatisch) versturen van een offerte is met Clientbox nog nooit zo makkelijk geweest. Binnen enkele klikken maak je een periodieke factuur, pas je de datum en omschrijving aan en koppel je vanuit het CRM de factuur aan de juiste klant of persoon.

Voordelen van CRM en facturatie software

Naast de eerder genoemde voordelen zetten we graag de grootste pluspunten van Clientbox voor je op een rij:

  • Nooit meer gegevens van klanten kwijt raken
  • Je CRM is 24/7 bereikbaar, je hebt alleen een internetverbinding nodig
  • Verklein de kans op fouten in je offertes en facturen
  • Bespaar je waardevolle tijd door slimmer te werken, zoals het automatisch berekenen van de BTW en het verwerken van verplichte velden

Probeer Clientbox 14 dagen gratis

Wil je slimmer werken met de beste CRM en facturatie software? Dan is Clientbox dé ideale oplossing voor jou. Voorkom speurwerk naar contactgegevens en bespaar gigantisch veel tijd door binnen een paar klikken facturen te maken, in te plannen en automatisch te versturen binnen Clientbox. Probeer het 14 dagen gratis en laat je overtuigen.

Hulp nodig of een vraag?

Wil je meer weten over facturatie voor ZZP’ers en eenmanszaken of heb je een andere vraag?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht