Administratie programma bouw

Met een bouwbedrijf kom je als ondernemer niet onder de (verplichte) administratie uit. Maar je doet het niet alleen omdat het moet, ook om inzicht te krijgen in je bedrijf! Als je je administratie nog op papier bijhoudt, is de kans aanwezig dat het eerder chaos is dan overzichtelijk. Tijd om daar verandering in te brengen door jouw administratie online bij te houden! Hoe je dat doet? Met het administratie programma voor bedrijven in de bouw. Ontdek Clientbox!

Het belang van een goed administratie programma

Als je jouw administratie op orde hebt, scheelt het je een hoop gedoe en zoekwerk als je je belastingaangifte moet doen. Dat niet de enige reden; door jouw administratie goed op orde te hebben heb je altijd inzicht in de financiën van je bedrijf. Hierdoor kan je sneller inspelen op ontwikkelingen en helpt het je om eventueel betere keuzes te maken voor je bedrijf.

Daarnaast kan het je een hoop tijd en geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan je accountant of boekhouder. Hoe beter jij je administratie doet en bijhoudt, hoe minder tijd en dus kosten je kwijt bent. Ten slotte is er natuurlijk het stukje gemak. Als jij netjes alles bijhoudt voorkom je een hoop gedoe tijdens de kwartaalaangiftes of het opmaken van de jaarrekening.

Bespaar tijd met administratie programma bouw

Ondernemers komen structureel tijd te kort. Daarom wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan je administratie. Gewoon één omgeving waar jouw complete online administratie gedaan kan worden werkt daarom het beste. Clientbox is de perfecte oplossing. Van het verwerken van inkoopfacturen tot het maken en versturen van verkoopfacturen, binnen enkele minuten is het geregeld. Ook houd je in Clientbox altijd inzicht in wat er aan geld binnenkomt én nog belangrijker; wat er weer uit gaat.

Je online administratie bijhouden gaat natuurlijk verder dan inkoop- en verkoopfacturen. In Clientbox kan je ook je uren registreren, offertes maken, relaties en opdrachten beheren en je agenda bijhouden. Het mooie is; wat je niet nodig hebt, laat je gewoon achterwege. Doordat jij precies kan kiezen wat je nodig hebt in Clientbox betaal je nooit te veel en heb je de nodige tools om jouw online administratie op orde te maken!

Alle voordelen van een administratie programma op een rij:
● Altijd bereikbaar en bij de hand. Je hebt alleen een internetverbinding nodig!
● Veilig en vertrouwd. Je verliest geen data (of laat het in de trein liggen) en je gegevens staan ergens volledig veilig opgeslagen.
● Gemak. Je hoeft niets meer te schrijven, geen bonnetjes te bewaren of dingen te onthouden. Voer alles online in op je smartphone, tablet of computer en je kan direct verder gaan met andere werkzaamheden.
● Tijd- en kostenbesparing. Je kan je administratie sneller én efficiënter doen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere dingen. Bovendien bespaar je een hoop op je accountantskosten.

Probeer Clientbox 14 dagen gratis!

Wij kunnen je wel blijven vertellen hoe Clientbox voor jouw onderneming kan werken, maar je kan dit het beste zelf ervaren. Wil jij weten hoe makkelijk het werkelijk is om je online administratie in Clientbox doen? Probeer het dan nu 14 dagen helemaal gratis! Je hoeft geen betaalgegevens in te voeren en zit nergens aan vast. Ontdek het zelf en geloof ons, je wilt nooit meer zonder!

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht