Facturatie

Wil jij weten hoe je facturen maakt die voldoen aan de regels van de Belastingdienst, of ben je op zoek naar een manier om online facturen te maken? We hebben wat handige artikelen over facturen maken voor je op een rijtje gezet. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Facturen maken voor ZZP’ers

Hoe maak je een factuur, welke gegevens moeten er volgens de Belastingdienst op een factuur staan en aan welke voorwaarden moet je factuur voldoen. Je leest er alles over in het artikel “facturen maken voor ZZP’ers.”

Lees het artikel

Automatisch facturen versturen

Heb je te maken met terugkerende werkzaamheden? Verstuur iedere maand, kwartaal of jaar jouw facturen automatisch! Je leest er alles over in het artikel ”facturen versturen.”

Lees het artikel

Maandelijkse factuur

Wat is een maandelijkse factuur, hoe maak je deze binnen enkele klikken, is er rekenwerk vereist en is automatisch verzenden mogelijk? Je leest er alles over in het artikel ”maandelijkse facturen.”

Lees het artikel

Facturen scannen en herkennen

Het is de meest efficiënte manier om jouw inkoopfacturen op één centrale plek op te slaan, uploaden en vewerken. Daarnaast kun je door de koppeling met Klippa facturen eenvoudig scannen en herkennen! Je leest er alles over in het artikel ”Facturen scannen en herkennen.”

Lees het artikel

Online facturen sturen

Als ondernemer ontkom je niet aan administratie en is dit vaak een tijdrovende klus. Toch zijn facturen binnen Clientbox snel, eenvoudig én foutloos te maken. Weten hoe dit werkt? Je leest er alles over in het artikel ”Online facturen sturen.”

Lees het artikel 

Periodieke factuur

Voer jij standaard of grotendeels terugkerende opdrachten uit voor klanten? Grote kans dat je te maken hebt met terugkerende facturen en je de oude factuur kopieert. Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel tijd dit kost én dat het veel efficiënter kan? Je leest er alles over in het artikel ”periodieke factuur.”

Lees het artikel 

Zelf een factuur maken

Een factuur maken in excel iedere maand, kwartaal of jaar enorm veel tijd in beslag. Bovendien is een klein foutje snel gemaakt doordat je bijvoorbeeld het factuurnummer vergeet aan te passen. Gemakkelijk en snel een factuur maken? Je leest er alles over in het artikel ”Zelf een factuur maken.”

Lees het artikel

Wat moet er op een factuur staan

Op een formulier staat ontzettend veel informatie over goederen, diensten en ook financiële gegevens. Grote kans dat je dit niet allemaal weet op te noemen. Gelukkig is dit met Clientbox geen vereiste. Weten waarom dit geen vereiste is? Je leest er alles over in het artikel ”Wat moet er op een factuur staan.”

Lees het artikel

CRM facturatie

Gegevens van klanten kwijt zijn bij het maken van een factuur of de verkeerde klantgegevens verwerken in je factuur kan vervelende gevolgen hebben. Wil jij vanuit jouw eigen CRM offertes koppelen aan de juiste klant? Voorkom speurwerk en bespaar enorm veel tijd! Hoe? Je leest er alles over in het artikel ”CRM facturatie.”

Lees het artikel

Online administratie

Ben je starter, ZZP’er, MKB’er of gevestigde ondernemer? Je ontkomt er niet aan; administratie. Het op orde hebben van je administratie voorkomt een hoop gedoe en zoekwerk als je belastingaangifte moet doen. Wil jij jouw administratie online doen, tijd besparen en inzicht krijgen in je bedrijf? Ontdek Clientbox! Je leest er alles over in het artikel ”Online administratie.”

Lees het artikel

Openstaande facturen

Één van de grootste frustraties voor ondernemers? Openstaande facturen. Met Clientbox houd je openstaande facturen automatisch bij waardoor je tijdverspilling voorkomt. Wil jij ervaren hoe je openstaande facturen automatisch kunt bijhouden? Ontdekt Clientbox! Je leest er alles over in het artikel ”Openstaande facturen.”

Lees het artikel 

Programma facturen maken

Facturen maken, als ondernemer ontkom je er niet aan en het kost daarnaast een hoop tijd en moeite. Facturen maken kan ook simpel met het kiezen van het juiste programma, wat je een hoop tijd en moeite bespaart. Wil jij weten wat de beste oplossing is als factuurprogramma? Ontdek Clientbox! Je leest er alles over in het artikel ”Programma facturen maken.”

Lees het artikel 

Factuur maken in Excel

Maak jij je facturatie in Excel? Clientbox is een stuk efficiënter en de kans op fouten is kleiner. Bespaar een hoop tijd en maak binnen een paar klikken een complete factuur. Wil jij weten hoe? Je leest er alles over in het artikel ‘’Factuur maken in Excel.’’

Lees het artikel

Factuurprogramma

Maak jij als ondernemer je facturen in Word of Excel? Dit betekent dat je altijd gegevens moet opzoeken die je nodig hebt. Dit kan natuurlijk een stuk efficiënter. Wil jij weten hoe? Je leest er alles over in het artikel ”Factuurprogramma.”

Lees het artikel 

Factureerbare uren

Uren werk wat je hebt verzet voor een klant moet gefactureerd worden, dit zijn factureerbare of beter ook wel bekend als declarabele uren. Wil jij weten wat factureerbare uren zijn? Je leest er alles over in het artikel ”Factureerbare uren.”

Lees het artikel

Online facturen maken

Veel mensen maken hun facturen vast middels een template in Excel of Word. Het maken van facturen online is veel eenvoudiger én efficiënter! Wil je weten hoe je online facturen kunt maken met Clientbox? Je leest er alles over in het artikel ”Online facturen maken.”

Lees het artikel

Facturatieprogramma België

Maak jij als Vlaamse ondernemer je facturen in Word of Excel? Dit betekent dat je altijd gegevens moet opzoeken die je nodig hebt. Dit kan natuurlijk een stuk efficiënter. Wil jij weten hoe? Je leest er alles over in het artikel ”Facturatieprogramma België.”

Lees het artikel 

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht