Clientbox

Facturatie software

De administratie is niet het leukste werk, maar hoort er wel bij. Daarom ben je er het liefst zo snel mogelijk klaar mee. Met online facturatie beperk je fouten, creëer je inzicht én bespaar je tijd. Lees meer over de facturatie module van Clientbox.

CRM en facturatie

CRM is de standaardmodule in Clientbox. Je relatiebeheer is de basis voor offertes, opdrachten en facturatie. Zo profiteer jij altijd van optimaal inzicht en tijdsbesparing. Want gebruik je de facturatie module, dan hoef je niet langer nadenken over factuurnummers, btw-berekeningen en totaalbedragen. Verstuur je facturen met één klik bekijk en beheer alle openstaande posten overzichtelijk. Je wordt automatisch herinnerd als één van je klanten zich niet aan de betalingstermijn heeft gehouden. Die betalingstermijn kun je overigens per klant af laten wijken.

Voordelen online facturatie

Online facturatie heeft een aantal grote voordelen. Met het gebruik van facturatie software kun je veel tijd en geld besparen.

Klaar voor de toekomst

Wanneer je een factuur verstuurt, wordt er ook een UBL-factuur meegestuurd in het bestandstype XML. Daarmee ben jij klaar voor de toekomst! Heb jij internationale klanten die in een andere valuta gefactureerd moeten worden? Stel het in op klantniveau, terwijl de financiële rapportage in je eigen valuta behouden blijft.

Ontdek alle functionaliteiten

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig