Clientbox

Customer Relationship Management

CRM draait om het beheer van je relatie en inzicht in je relatiedata. Naarmate het aantal relaties toeneemt, wordt relatiebeheer complexer en ligt het gevaar op de loer dat je data op verschillende plaatsen komt te staan en zo onoverzichtelijk wordt. De module CRM van Clientbox bied je niet alleen de mogelijkheid om al je relatiedata (adres, contact- en bankgegevens) op één plek te beheren, maar je registreert ook eenvoudig notities, contactmomenten en gespreksverslagen. Clientbox biedt dé CRM tool voor de zzp’er en het mkb!

Dubbele data is verleden tijd!
Als ondernemer heb je te maken met een diversiteit in relaties. Zakelijke klanten en leveranciers, maar ook particuliere klanten. We hebben binnen relaties onderscheid gemaakt tussen bedrijven en personen.

Een contactpersoon van een bedrijf, kan ook een particuliere klant zijn. Een contactpersoon kan daarom ook gekoppeld zijn aan één of meerdere bedrijven, maar heeft ook een eigen relatienummer en kan daarmee ook een debiteur zijn. Een zakelijke klant is een debiteur, maar kan ook een crediteur zijn. In CRM van Clientbox is dit één relatie die zowel debiteur als crediteur is.

De aanduiding debiteur en/ of crediteur is in te stellen per bedrijf. Zodra je een relatie debiteur en/ of crediteur noemt wordt er een debiteurnummer en crediteurnummer aan de relatie gekoppeld. Wanneer je een koppeling maakt met boekhoudsoftware wordt je relatie meteen naar de debiteuren en crediteurenlijst geëxporteerd.

Al je relatiedata op één plek
Wanneer je een relatie bekijkt zie je in één oogopslag alle data van de betreffende relatie. Afhankelijk van de modules die je geactiveerd hebt zie je deze onder je relatie en vind je de relatie specifieke data.

Zo kunnen jij en je collega’s gegevens, acties, gemaakte afspraken en gespreksverslagen ten alle tijden terugvinden. Niet op verschillende computers, mailboxen en Excelbestanden, maar in één overzicht voor al je relatiedata.

Inzicht van activiteiten en acties op je relatie
Ben je meer tijd kwijt aan het zoeken naar een telefoonnummer en het doorspitten van je e-mails om de gemaakte afspraken boven te halen, dan dat je daadwerkelijk aan het telefoneren bent?

Samenwerken met collega’s is efficiënter wanneer notities en contactmomenten op je relatie worden ingevoerd. Leg vast wat er met de relatie is besproken en deel deze informatie met één klik met de juiste medewerkers. Heb je een relatie aan de lijn die eigenlijk belt voor één van je collega’s? Dan maak je vanuit hetzelfde scherm meteen een actie aan voor je collega en verschijnt er een terugbelverzoek op zijn of haar dashboard.

Geen losse briefjes meer, een (B)CC in de mail is niet langer nodig en informatie gaat niet meer verloren, wat een verademing!

Inzicht in je relaties!
Met de module CRM van Clientbox wordt jouw relatiebeheer sneller, makkelijker en vooral inzichtelijker. De CRM-module heeft nog veel meer handige functionaliteiten, en in combinatie met onze andere modules zul je veel efficiënter werken! Wil je dat zelf ervaren? Maak dan een gratis account aan en probeer deze tool 14 dagen helemaal gratis. We vragen alleen je e-mailadres en we nemen geen contact met je op!

Heb jij vragen, dan kun je ons per mail benaderen op support@clientbox.nl