Clientbox

CRM

Dat moment dat je niet meer precies weet wat je klant aan de telefoon tegen je heeft gezegd, of de afspraken die je met je klant hebt gemaakt niet meer helemaal helder hebt. Je hebt jezelf ondertussen ook al helemaal rot gezocht naar dat ene papier waarvan je zeker weet dat je het op had opgeschreven. Herken je dat? Lees dan wat CRM van Clientbox voor jou kan betekenen!

Relatiebeheer

Customer Relationship Management is een Engelse term voor relatiebeheer/klantbeheer. De software voor klantbeheer wordt CRM genoemd. Met CRM draait om het optimaliseren van de klantervaring door klantenkennis en het bieden van de juiste communicatie, producten en service. De klanten worden dus in feite beter bediend. Daar profiteer jij van, omdat de klanttevredenheid en uiteindelijk ook de loyaliteit omhoog gaat. Daarnaast kun je een hoop tijd besparen.

CRM software

De CRM module is de standaardoptie in Clientbox. Dit betekent dat CRM het uitgangspunt is voor de andere Clientbox modules. Met onze CRM software beheer je relaties van A tot Z. Denk aan contactgegevens, bankgegevens, voorkeuren en gemaakte afspraken. Wanneer je werkzaamheden en contactmomenten vastlegt, kun je deze altijd terugvinden.

Met de CRM software van Clientbox beheer je al je relatiegegevens in één online tool, zo heb je alle gegevens van klanten, leveranciers en partners bij de hand. Registreer contactmomenten en gemaakte afspraken in een handomdraai, zodat jij of je collega’s alle gemaakte afspraken kunnen terugvinden. En gebruik je naast de CRM module ook nog andere modules, zoals offertes maken, online facturatie en inkoopfacturen, dan creëer je optimaal inzicht in je bedrijfsvoering en bespaar je een hoop tijd!

Gebruiksvriendelijk

Clientbox is er voor ZZP en MKB. Het is mogelijk om gebruikers toe te voegen, en per gebruiker de rechten te beheren. Het systeem is overzichtelijk opgebouwd uit modules en is geheel schaalbaar. Combineer CRM met andere modules, zoals tijdregistratie en facturatie, en creëer een gestroomlijnde bedrijfsvoering!

Heb je een paar minuten?
Meld je dan gratis aan!

Onze CRM software gratis uitproberen? Dat kan! Clientbox is écht 14 dagen helemaal gratis. Heb jij na je aanmelding vragen? We helpen je graag. Is Clientbox niet wat je zoekt? Geen probleem, even goede vrienden.

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig