Clientbox

De perfecte CRM match
wordt al snel maatwerk?

Met de ontwikkeling van onze software helpen we ondernemers met functionaliteiten die inzicht creĆ«ren en tijd besparen. Maar we zijn ook realistisch en we weten als geen ander dat de “perfect match” qua CRM moeilijk te vinden is. Er is altijd wel een functionaliteit of koppeling die mist en dat is nou net wat jij nodig hebt. We hebben ook geleerd dat zo’n vraag heel vaak specifiek voor die branche is, en dat betekent dat jij waarschijnlijk niet de enige bent met die vraag of wens.

Direct een vraag stellen

Maatwerk als oplossing

Ons pakket kent een mooie hoeveelheid aan functionaliteiten. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om maatwerk toe te voegen aan de bestaande modules.

Bekijk de functionaliteiten

Op zoek naar de "perfect match"?

Ben jij iemand die op zoek is naar een oplossing die alles biedt wat je nodig hebt of werk je met een pakket waar je net die ene functionaliteit mist? Clientbox is modulair opgebouwd en daarmee is het mogelijk om maatwerk te ontwikkelen binnen onze software. Heb jij een vraag over een functionaliteit of koppeling die je niet op onze website terug ziet? Vraag dan onze brochure aan voor meer informatie over maatwerkoplossingen, of stel direct je vraag.

Brochure aanvragen Stuur een bericht