Updates augustus

Geschreven door Jasper van Opijnen op donderdag 8 september 2022

Artikelgroepen of grootboekrekeningen

Het is vanaf nu mogelijk om aan te geven of je bij inkoopfacturen met grootboekrekeningen, artikelgroepen of beide wilt werken. Werk jij met ExactOnline, Twinfield, Snelstart of Moneybird? Als je kiest voor grootboekrekeningen kun je direct je inkoop boeken op de grootboekrekening uit jouw boekhoudpakket. Ook kun je per relatie een voorkeur instellen voor een (sub)artikelgroep, artikel, dienst of grootboekrekening. Deze wordt dan automatisch ingevuld als je een nieuwe inkoopfactuur of regel toevoegt. Handig!


Snel aanpassen

Zo min mogelijk heen en weer klikken, dat is wat je wil. Daarom kun je nu direct op de detailpagina van een ticket de verantwoordelijke persoon aanpassen. Zonder dat je eerst het ticketoverzicht hoeft te openen. Als je op de naam van de verantwoordelijke klikt, krijg je een lijst met collega’s te zien en kun je iemand anders selecteren. Ook kun je op dezelfde pagina het ticket aan een opdracht koppelen. Efficiënter werken noemen we dat.


Worden jouw mails afgeleverd? 

Verzending van e-mails vanuit Clientbox verloopt sinds kort via de externe service Postmark. Dat doen we natuurlijk niet zomaar. Op deze manier is het namelijk altijd duidelijk of jouw verzonden mail afgeleverd kan worden. Klopt het e-mailadres niet, of is er een andere reden waarom de mail niet afgeleverd kan worden? Dan krijg je een keurig en begrijpelijk mailtje terug met de melding dat je mail niet is aangekomen.


English translation

Binnen jouw Clientbox profiel kun je je huisstijl volledig doorvoeren. Offertes en facturen kun je zo een herkenbare uitstraling geven en ook de teksten kun je vrijwel op alle punten zelf aanpassen. Als jij jouw huisstijl in het Engels instelt, zijn vanaf nu ook prijsregels op je factuur en standaard links, voor bijvoorbeeld ‘Online betalen’, te vertalen. Helemaal duidelijk voor je Engelse klanten!


Totaalbedrag inkoopfacturen

Als er één ding belangrijk is als het gaat om administratie, dan is het wel overzicht. Clientbox levert daaraan grote én kleine bijdragen. Bij inkoopfacturen krijg je nu -als je met je cursor over het totaalbedrag heen gaat- te zien wat het totaalbedrag is op de huidige pagina, maar ook wat het totaalbedrag is in de geselecteerde periode. Lekker overzichtelijk!


Nieuwe module ‘Taken’ in testfase

De nieuwe Clientbox ‘Taken’ module komt eraan! Op deze veelzijdige to-do list kun je taken aanmaken en koppelen aan relaties en opdrachten. Je kunt taken aanmaken voor collega’s en taken die je in de toekomst wil uitvoeren op datum inplannen. Dat gaat veel extra gemak brengen! Momenteel zijn we de functionaliteit uitgebreid aan het testen. Onze developers hebben ervoor gezorgd dat 70% van het testen automatisch gebeurt en ondertussen neemt ons team de module zelf in gebruik. Zo weten we zeker dat alles feilloos werkt bij de release. Daarvoor nog even geduld: we verwachten dat vanaf december ook jij je taken kunt gaan beheren vanuit Clientbox.


Vragen?

Heb je vragen over één van deze updates of wil je graag een demo van één van deze functionaliteiten?

Start jouw gratis
proefperiode van 14 dagen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever eerst een rondleiding door Clientbox? Plan een demo

Vragen? Stuur ons een bericht