Maandelijkse updates nieuwe functionaliteiten

Geschreven door Kees Verspoor op maandag 27 juni 2022

Regelmatig krijgen we vragen van Clientbox gebruikers en geïnteresseerden waar ze de laatste updates en verbeteringen kunnen vinden. Tot op heden hebben we daar vrij weinig mee gedaan. We zijn voornamelijk bezig met het ontwikkelen, testen en optimaliseren van functionaliteiten, maar daar gaan we verandering in brengen.

We houden je up-to-date!

Onze software is namelijk altijd in ontwikkeling en wekelijks worden er aanpassingen en updates doorgevoerd. We streven er naar om de financiële- en bedrijfsprocessen van ondernemers zo efficient mogelijk te laten verlopen. Daarom luisteren we goed naar de vragen die worden gesteld en doen we iets met de problemen die we bij ondernemers signaleren.

We spelen in op deze vragen en problemen door oplossingen te bedenken en deze om te zetten in functionaliteit. Als we een vraag van een gebruiker vaker terug zien komen, gaan we hier mee aan de slag. Soms is dat relatief eenvoudig en kunnen we snel schakelen, de andere keer is het een flinke uitdaging.

Vanaf nu zullen we minimaal één keer per maand een bericht delen waarin je de laatste functionaliteiten kunt lezen. Je mag natuurlijk ook altijd mailen naar support@clientbox.nl als je iets wilt weten of als je ergens hulp bij nodig hebt.

Updates in je mailbox?

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt de updates maandelijks in je inbox!