Clientbox

Value time, together

Kees, zijn er niet genoeg pakketten die een oplossing hebben voor wat jullie met Clientbox doen? Hoe ga je dan concurreren met die pakketten die veel groter zijn, dat win je toch nooit? Het zijn vragen die ik het afgelopen jaar vaak heb gehad. En het is waar, er zijn er genoeg en er zijn ook gewoon goede pakketten. Of we kunnen “winnen” weet ik niet, het maakt me eigenlijk ook niet zoveel uit. We hebben een eigen idee, of visie, noem het zoals je wilt.

Slimste jongetje van de klas

We bouwen onze software niet om het stoerste jongetje van de klas te worden, liever de slimste. Dat lijkt mij persoonlijk dan weer wel stoer.

Als ondernemer weet je dat je jezelf iedere dag een slag in de rondte kan werken als je wilt. Je hebt nergens tijd voor en eigenlijk heb je structureel tijd tekort. Tegen iedereen die aan je vraagt hoe het gaat roep je “druk!” En het ergste is, je voelt het zelf ook echt zo.

Dat deden wij ook en doen we soms nog steeds, want dat hoort nou eenmaal een beetje bij ondernemen. Maar er zijn ook momenten dat je beseft dat er meer is dan werk. Momenten die je ook samen wilt zijn met je partner, gezin, familie of vrienden. Tijd die we in ons drukke leven soms te weinig vrij maken, en niet stil staan bij de waarde van de tijd die we samen hebben.

Value time, together

Succesvol ondernemen en tijd besteden aan mensen die we belangrijk vinden. We willen het allebei, dat is onze drijfveer en we gunnen het iedereen.

Daarom bedenken we iedere dag nieuwe functionaliteiten in onze software, om zo praktische problemen op te lossen. Iedere vraag van onze gebruikers nemen we serieus en proberen we generiek te verwerken. Het resultaat is dat andere ondernemers helpen om ons pakket beter te maken. Zo zetten we kennis en idee├źn van onze gebruikers om naar oplossingen. Oplossingen die effici├źntie, inzicht of tijdbesparing tot gevolg hebben, daar doen we het voor.

Iedereen hecht natuurlijk waarde aan andere dingen en besteding van tijd. Voor mij persoonlijk? Mijn vrouw Irene en ik verwachten in april ons eerste kindje. Een mooi moment om naartoe te leven, maar zeker ook om te zorgen dat onze tijd samen de juiste invulling krijgt.