Clientbox

Update #1 – Exact, stijlvrijheid & VoIPGrid

Voorheen maakten we van iedere update of functionaliteit een klein bericht. We hebben onze werkwijze en frequentie van updaten wat aangepast en gaan nieuwe functionaliteiten in één keer releasen. Dat heeft geresulteerd in de eerste grote Clientbox update. Tijdens het derde kwartaal van 2019 kreeg het pakket een update in functionaliteit, koppelingen en een nieuwe module!

We hebben voor deze update genoeg input van jullie mogen ontvangen om een dikke update neer te zetten!

Exact Online
Na Twinfield hebben we nu ook de boekhoudkoppeling met Exact Online beschikbaar gemaakt. Als gebruiker van Exact online koppel je Clientbox eenvoudig met je boekhoudpakket. Jij of je accountant bepaalt zelf welke gegevens je wel of niet laat synchroniseren. Relaties, facturen en inkoopfacturen behoren in ieder geval tot de mogelijkheid.

Stijlvrijheid met de nieuwe huisstijl editor
We kregen regelmatig flinke kritiek op onze huisstijl editor om de PDF bestanden van offertes en facturen te kunnen beheren. “Alles staat erop, maar we missen stijlvrijheid!” Een duidelijk signaal en daar hebben we naar geluisterd. In juli en augustus is de editor volledig opnieuw gebouwd. Het is nu mogelijk om je data en uitstraling helemaal af te stemmen op jouw bedrijf. Heb je een font dat je niet kunt selecteren? Dan stuur je het op en zorgen wij ervoor dat het wel kan!

Verder kregen we de vraag of het niet mogelijk kon worden om vervolgpagina’s los te stijlen. Dat is nu ook mogelijk. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat je verschil kunt aanbrengen in de opmaak van een template als er sprake is van een eindpagina of een doorlopende pagina. Stel je hebt een offerte van twee pagina’s, dan kun je ervoor zorgen dat je niet op zowel de eerste als de tweede pagina je prijzen excl., btw en incl. ziet staan, maar alleen een regeltotaal. De hoogte van je regels stel je daar op af, een heel verhaal, probeer het gewoon, het is écht ideaal!

VoIPGRID
Maak je gebruik van VoIP via het VoIPGRID platform? Dan hebben we nu een integratie met Clientbox voor je! Wanneer je de module urenregistratie gebruikt hoef jij je telefoontjes niet meer te registreren. Per medewerker koppel je het toestelnummer en zo gauw je opneemt stopt je lopende urenregistratie. Als de inkomende beller bekend is, wordt deze direct aan je relatie gekoppeld en kan je direct naar jouw relatie doorklikken. Als deze niet bestaat vul je deze eenvoudig in. Word je gebeld door iemand waar je niet op zit te wachten dan worden de uren automatisch intern geboekt.

Wanneer jij de telefoon neerlegt krijg je de vraag of je de urenregistratie die actief was door wilt zetten of ga je eerst iets anders doen. Bel je uitgaand krijg je de vraag of je de lopende tijdsregistratie wilt stoppen of door wilt zetten, zo bespaar je weer de nodige minuten aan registraties die ook automatisch kunnen!