Clientbox

Korte update over een grote update!

De laatste weken hebben we hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten. Dat doen we natuurlijk continue, maar we komen met drie totaal nieuwe modules.

Tickets

Allereerst kun je binnenkort gebruik maken van tickets binnen Clientbox. Connect je mailbox met het pakket en je kunt met al je medewerkers gebruik maken van het ticketsysteem. Je koppelt een ticket ook eenvoudig aan een opdracht, offerte, factuur of abonnement. Daarnaast kun je op een ticket direct een offerte aanmaken en maak je gebruik van snippets om snel een reactie te kunnen geven, zonder steeds hetzelfde bericht te hoeven schrijven.

Agenda

De integratie van de Outlook agenda komt er aan. Je kunt niet alleen de agenda van je collega’s inzien, maar we werken ook aan een planning op basis van opdrachten. De capaciteit wordt bepaald aan de hand van het contract en roosters die je kunt beheren in HRM, met even en oneven weken voor parttimers. Zo weet jij welke opdracht je in welke week of maanden nog aan kunt nemen of wanneer je juist geen capaciteit meer hebt. Uren boeken wordt zo nog eenvoudiger!

  • Update: Ook de Google agenda is vanaf december te gebruiken in Clientbox!

Offerte Pro

Misschien wel de meest gevraagde functionaliteit. De offerte tool die we nu hebben kent al groepen waaronder je verschillende regels kunt samenvoegen, samengestelde producten en teksteditors. Maar we komen nu met een oplossing die je écht wilt hebben. Je maakt een offerte met een voorblad, een inleiding, offerteregels en totalen. De offerteregels splits je op in eenmalige en terugkerende kosten. Van eenmalige kosten maak je eenvoudig een opdracht of een factuur en van terugkerende kosten één of meerdere abonnementen.

Heb je één keer een offerte gemaakt die je altijd op dezelfde manier maakt? Dan maak je er een sjabloon van en kies je deze bij het aanmaken van een nieuwe offerte. Scheelt je een hoop werk en dus tijd.

Deze modules zijn voor vele branches toepasbaar en ons CRM wordt zo steeds completer. Zo is ons CRM de oplossing voor telecom aanbieders, digitale bureaus, zakelijke dienstverleners en online marketing bureaus.

Release

De komende periode zullen verschillende klanten de modules in bèta gaan gebruiken. Zodra ze volledig doorgetest zijn worden de modules in Q4 voor iedereen beschikbaar gesteld.

Wil je op de hoogte blijven van de release?

Laat je e-mailadres achter en we brengen je als eerste op de hoogte van de releasedata.