Clientbox

Gratis factureren met je vereniging of stichting

Als ondernemer ben ik zeker niet de grootste fan van administratie, maar het is nou eenmaal een essentieel onderdeel van je onderneming. Je moet er ook mee bezig zijn, want bewustzijn over het financiële reilen en zijlen en het inspelen op verandering is bepalend voor je succes.

Voor mij zit het dan ook niet zozeer in de werkzaamheden die administratie met zich meebrengt, maar vooral de tijd die ermee gemoeid gaat. Die tijd kan namelijk ook besteed worden aan dingen die veel leuker zijn of simpelweg meer effect hebben. Dat geldt niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook voor vrijwilligers!

Sportvereniging of stichting
Zo is het namelijk ook bij je sportvereniging of stichting. Als ik uitga van mijn eigen ervaring en verhalen van anderen, wordt het steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden die hun steentje bij willen dragen aan de sportvereniging, want iedereen heeft het tegenwoordig namelijk druk.

Maar zonder vrijwilligers houdt het voor de meeste sportverenigingen écht op. Daarnaast zijn velen afhankelijk van sponsoren. Je ziet bijvoorbeeld maar weinig voetbalvelden waar het langs de lijn vrij van sponsorborden is. De bedrijven die langs de lijn hangen betalen hiervoor periodiek een bedrag en dat bedrag moet gefactureerd worden, dat gaat helaas niet vanzelf.

Dat is één voorbeeld, maar er zijn natuurlijk tal van andere sportverenigingen te noemen evenals variatie in sponsormogelijkheden. De registratie van deze sponsoren of potentiële sponsoren, de pakketten die ze afnemen en de periode die er mee gemoeid gaat moeten ook worden geregistreerd. Het administreren van wie en wat en voor hoe lang is op zichzelf al een hele taak.

Gratis gebruik van Clientbox voor jouw sportvereniging of stichting
Voor die verenigingen en stichtingen bieden we het gebruik van Clientbox volledig gratis aan. Wij denken dat jij namelijk echt wat beters kan doen met de tijd die je met Clientbox bespaart, en we willen dingen doen die van betekenis zijn.

Je kunt je relaties en leads beheren, sponsorpakketten maken middels de productmodule en de duur van de sponsoring beheren middels abonnementen, waarna je automatisch wordt herinnerd bij het verloop van een abonnement. Daarnaast wordt er tijdens de periode dat het abonnement actief is automatisch een periodieke factuur gegenereerd. Zo heb je bijna geen werk meer aan de facturatie én de bedragen worden conform afspraak gefactureerd.

Het kost je helemaal niks. Nu niet en straks ook niet. Jij gaat de sponsoradministratie van je club efficiënter voeren. Daarnaast creëer je inzicht in de inkomsten en bespaar je tijd die je aan andere zaken binnen je club kunt besteden.

Dat wil je toch?
Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden via onze sponsorpagina. We nemen dan contact met je op voor de inrichting van het pakket, want dat doen we ook nog voor je. Heb je eerst nog een vraag? Die mail je naar support@clientbox.nl

Naar de sponsorpagina!