Clientbox

Een eigen accountancy omgeving

Met je eigen accountancy omgeving beheer je realtime de administraties van je klanten. Een bestaande Clientbox gebruiker geeft je toegang tot zijn profiel en een nieuwe gebruiker richt je zelf in. Van stamgegevens tot kostencategorieën, zo zorg jij voor de juiste start.

Realtime inzicht

Realtime inzicht

Direct toegang tot offertes, facturen en inkoopfacturen. Bekijk en beheer de openstaande posten en neem het slagingspercentage en openstaand offertebedrag als stuurinformatie mee voor de prognose. Zo heb je realtime inzicht in de prestaties van je klant.

Samen met je collega's

Samen met je collega's

Als beheerder van de accountancy omgeving bepaal jij welke collega's toegang hebben tot deze omgeving. Je collega hoeft nu alleen toegang te vragen tot het profiel van je klant. Zo beheer je samen met je collega's de administraties van je klanten.

Integratie boekhoudpakket

Integratie boekhoudpakket

Clientbox heeft een boekhoudkoppeling met Twinfield waarmee de inkoop- en verkoopfacturen, evenals crediteuren en debiteuren, direct in het boekhoudpakket worden verwerkt. Een aanpassing in Clientbox betekent een update naar het boekhoudpakket.

Ondersteuning en kosten

Ondersteuning en kosten

We helpen jou kosteloos bij het inrichten van je Clientbox accountancy omgeving en het inrichten van je eerste klant. Clientbox kost jou als accountant helemaal niets, sterker nog, we hebben een speciaal reseller programma waar je gebruik van kunt maken.

Nieuwe klanten aanmaken en beheren

Elke klant heeft een eigen profiel, deze maak je zelf aan vanuit het profieloverzicht of je vraagt in dit overzicht toegang aan je klant. Vervolgens kun je via dit overzicht de administratie van de klant selecteren die je wilt bekijken.

How to: kennisbank

Nieuwe klanten aanmaken en beheren

Eenvoudig een profiel instellen met de installatiewizard

Zo zorg jij er als financiële man of vrouw voor dat je klant klaar is om meteen op de juiste manier met zijn of haar administratie te starten. Alle gegevens die nodig zijn voor het voeren van de administratie zijn compleet.

Hulp nodig?

Eenvoudig een profiel instellen met de installatiewizard

Selecteer alleen de modules die jouw klant écht nodig heeft

Zo stel je het pakket samen dat voor jouw klant interessant of zelfs noodzakelijk is. Iedere module heeft een proefperiode van 14 dagen, gewoon proberen dus!

Ontdek Clientbox

Selecteer alleen de modules die jouw klant écht nodig heeft

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over de voordelen en mogelijkheden van Clientbox. Wil je eerst een demo zien of kunnen we je direct helpen bij het inzetten van Clientbox bij je klanten? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

neem contact met mij op