Clientbox

Abonnementen software met CRM

Voer jij op terugkerende basis werkzaamheden uit voor je klanten of heb je een product of dienst die periodiek gefactureerd moet worden? Dan is de abonnementen module van Clientbox iets voor jou. Met deze software beheer je abonnementen eenvoudig en is de facturatie in een paar klikken geregeld.

Abonnementen beheren

CRM is de basis voor alle Clientbox modules, zo ook voor het beheren van abonnementen. Per relatie beheer jij eenvoudig het bijbehorende abonnement. Een abonnement kent een periode, een startdatum en een frequentie, of je geeft aan dat het abonnement een aantal keer uitgevoerd moet worden. Aan een abonnement is een actie gekoppeld. Zo bepaal jij, afhankelijk van de modules die je gebruikt, of er een opdracht van het abonnement wordt aangemaakt of dat er direct een factuur in concept wordt klaargezet. Je kunt abonnementen tussentijds pauzeren of opzeggen.

Periodieke facturen snel versturen

De grootste reden om voor slimme software als Clientbox te kiezen is de tijdsbesparing. De administratie is niet het leukste werk, maar moet wel gebeuren. Beheer je abonnementen in een duidelijke flow, dan bespaar je tijd wat je vervolgens aan andere dingen besteden, zoals acquisitie van nieuwe klanten of als quality time met vrienden en familie. Maar ook de inkomsten zijn niet onbelangrijk, dat begrijpen we. Gebruik je de abonnementen functionaliteit samen met de online facturatie, dan is dat een win-win situatie. Zo zet je elke maand automatisch een factuur gereed, altijd in het goede format, die je binnen enkele klikken verstuurt. Nooit meer zoekgeraakte facturen via de post of in de spambox van de abonnee. Met gebruik van automatische incasso’s en de Mollie koppeling is het proces nog sneller doorlopen, en heb jij sneller het geld op je rekening.

Gratis uitproberen Bekijk alle functionaliteiten

Ervaar het zelf, jouw eerste
14 dagen zijn helemaal gratis.

Meteen antwoord op al je vragen? Plan een demo

14 dagen gratis
Geen opzegtermijn
Geen betaalgegevens nodig